Eplehagan

monikakowalewicz@hotmail.com

Orathai Kaiyakit

473 75 401

Jeg liker å jobbe i barnehage fordi det er motiverende å være med på å medvirke til utvikling hos barn. Jeg er opptatt av og brenner for at alle barn skal føle seg trygge, og bli sett og hørt. Jeg er interessert i å se hvert enkelt barn og til enhver tid se deres behov.

Veronica Høvik

Stilling: Barnehagelærer
932 83 882
veronicahovik@hotmail.no

Fredrik Bjølseth Madsen

Stilling: Pedagogisk leder
478 14 664
eplehagan@orakerbarnehage.no

Jeg liker å jobbe i barnehage fordi jeg vil bidra med å gi barn en best mulig start i livet Jeg er interessert i barns sosiale kompetanse, mestrings glede, naturglede og fysiske utvikling. Jeg brenner for gode barndomsminner

Gamlehagan

Juan David Mosquera

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Tilstedeværende og hjelpsom mann. Ønsker det beste for barna.

Elisabeth Bjorvand

Stilling: Pedagogisk medarbeider

har jobbet i Øraker barnehage i 6 år og jeg stortrives og er veldig fornøyd med arbeidsforholdene her. Jeg føler meg heldig som har en jobb her hvor et viktig mål er å finne de nøklene som passer til hvert enkelt barns behov for kjærlighet og godtagelse for hvem de er, samt å stimulere deres behov for utforskning og kreativitet. Det viktigste for meg er at barna føler seg «hjemme» i barnehagen, at de føler seg sett, lyttet til, og at de får den oppmerksomhet, forståelsen, og den omsorg som de trenger til enhver tid. Mine egne barn er store nå, men om de hadde vært små, ville mitt førstevalg vært å søke om en plass her. Ha, høres skrytende ut, men det er sant!

Ann Orawan

474 53 157

kontoret

Siv Myklebust

Stilling: Daglig leder

Siv er stedfortreder for daglig leder som er ute i permisjon frem til mai/juni 2019. Jeg liker å jobbe i barnehage fordi jeg får være en del av barns utvikling. Jeg får følge dem gjennom gleder og utfordringer, og jeg er med på å utdanne morgens dagens ledere. Barnehagen er faktisk en arena for å jobbe med lederutvikling på grunn nivå, da tenker jeg ikke nødvendigvis som ledere i jobbsammenheng, men å bli en god leder i eget liv. Jeg er interessert i å bruke yoga og mindfulness i arbeidet i barnehagen, slik at både barn og voksne kan lære, og å bli bedre kjent med seg selv. Jeg brenner for å gi barn et emosjonelt språk slik at de kan lære å forstå seg selv og andre, og å gi dem en sterk tro på seg selv og sine egne evner.

Andre ansatte